Sectoren

Watermarkt.

Waterkwaliteit in samenhang met recirculatie en nul-lozing zijn belangrijke speerpunten in de agrarische sector. Het monitoren van de waterstroom gedurende het totale proces is daarom van enorm belang.

Delen

Parameters

Ook door het toenemend waterhergebruik in de (glas)tuinbouw is er een steeds grotere behoefte om snel informatie te krijgen over de waterkwaliteit. Sendot heeft optische sensoren ontwikkeld die nieuwe parameters snel en tegen relatief lage kosten kunnen meten. 

Onze partners verkrijgen actuele inzage in de waterkwaliteit, waaronder de aanwezigheid van algen, organische stoffen en microbiologische activiteit, en de effectiviteit van de reiniging van het water. 

Om adequaat in te grijpen bij afwijkingen, maken steeds meer bedrijven gebruik van de volgende optische Sendot sensoren:

Geselecteerde modellen voor deze industrie:

Ons dataplatform SenBox

De (opgeslagen) data van onze sensoren kunnen worden uitgelezen via onze software suite. Via onze SenBox kun je datastromen ook live volgen. Dit kan gekoppeld aan het interne netwerk of stand alone via een 4G verbinding.

UItgelicht Nieuws

“Waterkwaliteit snel in beeld”

Door toenemend waterhergebruik in de glastuinbouw is er een steeds grotere behoefte om snel informatie te krijgen over de waterkwaliteit, zodat wanneer dat nodig is, snel kan worden ingegrepen in de water- en nutriëntenvoorziening van het gewas en in de waterzuivering..

Voordelen

Wat wij voor u
kunnen doen en
wat het u oplevert.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van sensor-nieuwtjes en interessante datamogelijkheden 

Vul uw gegevens in voor
het maken van een afspraak.