Sectoren

Sierteeltbedrijven.

Nederland is een belangrijke speler in het opkweken en exporteren van bloemen van planten. Een grote uitdaging binnen de sierteeltsector is de verdere digitalisering om kwaliteit, efficiëntie en productiviteit te verbeteren.

Delen

Parameters

Het ervaren en deskundige team van Sendot ondersteunt sierteeltbedrijven bij deze innovatieve groei. Onze sensoren maken het mogelijk om tot op individueel niveau te meten, te verzamelen en te analyseren. Wij bieden ook ondersteuning voor een juiste data interpretatie en geven (onafhankelijk) advies. Het ontwikkelen van maatwerk sensoren behoort ook tot onze mogelijkheden.

Ons dataplatform SenBox

De (opgeslagen) data van onze sensoren kunnen worden uitgelezen via onze software suite. Ook kan de data live gevolgd worden via onze SenBox. Dit digitaal platform kan aan een intern netwerk verbonden worden, of stand alone werken via een 4G netwerk. Op elk moment van de dag is je datastroom dan inzichtelijk.  

Cases

“Nieuwe inzichten om de teelt te optimaliseren”

Teeltmanager Johan Langelaan gebruikt fotosynthesesensoren en boekt betere resultaten tegen lagere kosten. Hij is enthousiast over de toegevoegde waarde van zijn nieuwe gereedschap. 

Voordelen

Wat wij voor u
kunnen doen en
wat het u oplevert.

Vul uw gegevens in voor
het maken van een afspraak.