Over ons

Over Sendot.

Onze identiteit

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van optische sensoren voor de land- en tuinbouw (agrosector). Samen met onze klanten optimaliseren we de teeltprocessen en maken deze toekomstbestendig.

Onze sensoren maken het mogelijk om  unieke plantparameters te meten. Wij bieden ondersteuning voor een juiste data interpretatie en geven (onafhankelijk) advies. Het ontwikkelen van maatwerk sensoren behoort ook tot onze mogelijkheden.

Ons hoofdkantoor is in Houten en sinds 2015 werkt ons professioneel en betrokken team samen met adviseurs, telers, opkwekers, zaadbedrijven, proeftuinen en universiteiten.

“onze werkwijze heeft bewezen bij te dragen aan meer productie, betere kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid.”

Onze ambities

Het is onze missie om agrarische ondernemers te ondersteunen in de (verdere) digitalisering van hun teeltprocessen door inzicht te geven in unieke plantparameters.

Met innovatieve sensoren, professionele ondersteuning en persoonlijk advies helpen wij iedereen in de agrosector aan het optimaal inzetten van de schaarse grondstoffen, het efficiënt verbeteren van de productiekwaliteit en het minder belasten van het milieu.

Samen creëren we toegevoegde waarde, nu en in de toekomst.

Onze uitgangspunten in de samenwerking met onze partners hebben we vertaald naar de Sendot kernwaarden:

Vakinhoudelijke passie: We zijn gek op techniek en gedreven om innovatieve producten te ontwikkelen voor de markt of een specifieke klant
Optimaal resultaat: Wij gaan verder dan alleen het leveren van de juiste sensoren. Wij zorgen voor volledige integratie in de bedrijfsprocessen en bieden continu ondersteuning.
Ultieme beleving: Door kennis en ervaring zijn we altijd in staat om professionele hulp te bieden, we luisteren naar de klant en stemmen onze producten en dienstverlening daar op af. We staan altijd klaar.

Vul uw gegevens in voor
het maken van een afspraak.