Aanbod

Data interpretatie en advies.

Beslissingen nemen op basis van vuistregels, intuïtie en giswerk is verleden tijd. Met onze sensoren is nauwkeurige betrouwbare data beschikbaar om weloverwogen keuzes te maken. Om maximaal resultaat uit de digitalisatie te halen is een goed inzicht in de data essentieel. 

Data interpretatie

Wij helpen al onze partners op weg. Door begrijpelijke handleidingen, telefonische instructie of persoonlijke training kunnen de Sendot sensoren optimaal worden ingezet. Ook geven we inzage hoe andere ondernemers meerwaarde hebben gecreëerd met de sensoren.

 

Onafhankelijk advies

Voor onafhankelijke feedback en ervaringen bieden wij de mogelijkheid om direct in contact te komen met professionele adviseurs.

Delen

TOEPASSINGEN

Hoe zijn onze sensoren te gebruiken in de praktijk

Malaatdip bij de phalaenopsisteelt


Bij de phalaenopsis teelt is gedurende de nacht opgeslagen CO2 een belangrijk factor in de belichting de volgende dag. Is het CO2 op voor het einde van de lichtperiode dan zal de plant een sterke belichting als stress ervaren wat zich uit in een zeer lage fotosynthese. Dit effect kun je eenvoudig inzichtlijk maken met de fotosynthese sensor.

Zuurstof meten in het wortelmilieu

Het wortelmilieu is van cruciaal belang voor de plantgroei en de plantweerbaarheid. De water- en voedingsgift dient optimaal te worden afgestemd op de behoefte van de plant. Met onze zuurstofsensor kun je eenvoudig het zuurstofniveau gedurende de tijd volgen.

Cases

"Nieuwe inzichten om groeiomstandigheden te optimaliseren."

Richard Enthoven, teeltmanager van Duijvestijn Tomaten uit Pijnacker doet voor het tweede jaar ervaring op met nieuwe sensoren. Behalve met de gebruikelijke meetboxen en matsensoren worden data verzameld met een fotosynthese-efficiëntiesensor, een zuurstofmeter en een pH meter in de mat. 

Vul uw gegevens in voor
het maken van een afspraak.