Aanbod

Dataplatform Senbox.

Agrarische ondernemingen worden steeds groter, opereren steeds internationaler. Bedrijven beperken fysiek contact vanwege het risico op ziektes. Op afstand inzien van metingen zal dat risico beperken. Onze SenBox maakt dit mogelijk.
Met de SenBox kunnen metingen op afstand ingezien worden en gebruikt voor adviezen en afstemmingen van teeltstrategieën.

Voordelen

Voordelen van de SenBox

Extra opties

Koppelingen aan SenBox

Aan de SenBox kunnen zowel de Sendot sensoren als externe sensoren gekoppeld worden. Het dataplatform werkt stand alone op basis van een 4G modem.

De volgende sensoren kunnen gekoppeld worden:

Zuurstof

(incl. temperatuurmeting)

Chlorofyl Fluorescentie

(CF)

Fotosynthese

(incl. PAR-meting)

Zuurtegraad

(pH)

EC en vochtgehalte

Luchtvochtigheid

Handig om te weten

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Beslissingen nemen op basis van vuistregels, intuïtie en giswerk is verleden tijd. Met onze sensoren is nauwkeurige betrouwbare data beschikbaar om weloverwogen keuzes te maken.

Om maximaal resultaat uit de digitalisatie te halen is een goed inzicht in de data essentieel. Wij helpen al onze klanten op weg door begrijpelijke handleidingen, telefonische instructie of persoonlijke training. Voor onafhankelijke feedback en ervaringen bieden wij de mogelijkheid om direct in contact te komen met professionele adviseurs.