Nieuws

Volg je data overal ter wereld met de SenBox!

senbox interfacae

Sendot introduceert de SenBox, het Sendot sensor data platform waarmee belangrijke metingen vanuit het veld overal ter wereld real-time gevolgd kunnen worden. Je krijgt hiermee de mogelijkheid om sneller inzicht te verkrijgen met de data die je meet met de Sendot sensoren en ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes kunt maken.

Sendot heeft optische sensoren ontwikkeld waarmee zuurstof, pH, temperatuur en fotosynthese-efficiency op unieke wijze gemeten kunnen worden. Via veldsensoren kun je exact zien wat de huidige situatie is in de gemeten toepassing. Voor veel gebruikers is het monitoren gedurende een langere periode een must. Via de log-functie van onze sensoren is dit natuurlijk eenvoudig uit te voeren, maar met uitbreiding van de veldsensoren met een SenBox kun je nu ook de log-resultaten overal ter wereld volgen via mobiel, tablet of PC.

Door middel van de SenBox, die gekoppeld is met de sensoren, kun je connectie maken met het internet. Hiervoor zijn diverse opties. De SenBox kan via WiFi of via een UTP kabel communiceren met het  (interne) netwerk van de organisatie, maar er is ook de mogelijkheid om via een 4G modem/databundel metingen rechtstreeks te volgen via het internet. Dit zorgt ervoor dat je de SenBox zodanig kan inzetten dat deze in lijn is met de organisatiestrategie. Via een beveiligde klantenportaal kun je dan sensordata en de bijhorende trendgrafieken volgen en data exporteren.

De inzichten die je hiermee krijgt, zorgen ervoor dat je beter kunt inspelen op situaties die zich op dat moment voordoen. Onze experts assisteren je graag hoe je de SenBox kunt gebruiken om je datastrategie in de organisatie te versterken.

Vul uw gegevens in voor
het maken van een afspraak.