Nieuws

Seminar Stichting Plant Insights

Op 18 april zal bij Normec Groen Agro Control het tweede Plant Insights phalaenopsis seminar plaatsvinden. Het belooft een boeiend programma te worden. We focussen ons op de nieuwste ontwikkelingen, praktijktoepassingen en vraagstukken waarmee phalaenopsistelers te maken krijgen. Tevens grijpen we terug op vraagstukken die vorige edities zijn opgesteld en geven hier handen en voeten aan.

Wij geloven dat dit evenement een uitstekende gelegenheid biedt om kennis te delen, nieuwe inzichten op te doen en waardevolle contacten te leggen. Tevens krijgt u een exclusieve rondgang in het laboratorium en de onderzoekcellen van Normec. We sluiten af met een drankje.

Het programma is als volgt:

15:00Welkom
15:05Introductie Normec Groen Agro Control
15:15Lessen vanuit de cymbidiumteelt: Ruud Kaarsemaker (Normec GAC)
15:25Aanpak en optimalisatie van LED-belichting: Ramón van de Vrie (Ledgnd)
15:40Praktijk Hazeu: toepassingen en discussie: Wilbert Stevens (Hazeu), Arie Draaijer (Sendot), Bonte de Jong (FytoConsult)  
16:25Innovatie: Waterkwaliteit Snel in Beeld en Virussensor: Bert van Tol (Sendot)
16:35Rondleiding langs laboratoria en demonstratiekas (incl. Waterkwaliteit Snel in Beeld)
17:15Drankje + Afsluiting

Stuur vóór 16 april 17.00 een mail naar info@sendot.nl als u zich wilt aanmelden. We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen op 18 april bij Normec Groen Agro Control in Delfgauw voor een inspirerende en informatieve middag. 

https://www.plantinsights.nl/

Vul uw gegevens in voor
het maken van een afspraak.